Un an de CROS!

O viata traiesti si o viata inveti. Inveti din orice, experienta, greseli, de la alti oameni. Inveti haotic sau constient, dar e un proces care niciodata nu se opreste.

 

A trecut un an de CROS, un an de autonomie in invatare. Ce a insemnat pentru mine acest an?

Voi face o analogie cu bebelusul care invata sa simta, sa perceapa, sa auda, sa vorbeasca, folosindu-si pentru prima data cele 5 simturi. El invata din joc si din interactiunea cu oamenii din jurul lui.

Cu timpul, pe masura ce creste/ crestem uitam de lucrurile esentiale care ne reprezinta, pentru ca deseori suntem influentati de alte persoane, lucruri si experiente.

Uitam de noi.

 

CROS a fost locul unde am ajuns pentru ca eram curioasa, sa vad ce inseamna, sa inteleg de ce altii sunt atat de entuziasmati de acest concept si cam ce ar insemna sa-ti iei invatarea in propriile maini.

CROS a fost revenirea la valorile de baza lasate undeva in adanc sa se odihneasca, CROS a fost liniste, revelatii, autonomie, sfaturi, imbolduri, idei, prieteni, lumina si voie buna.

 

CROS a insemnat constientizarea identitatii mele(cine sunt) si intelegerea identitatii organizatiei din care vin si in general, invatare, fara sa fiu impusa, dar pentru ca vrea.

La mai multi CROSani! 🙂

Author: iblamesun

I live what I'm feeling I feel my heart beating I love, I trust, I run and hide Catch me....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s