I <3 JADE (Romania especially)

Mi-a luat ceva timp ca sa inteleg, a crescut in mine pas cu pas, etapa cu etapa, dar cred ca oricum a fost dragoste la prima vedere.

Stiu ca inca de cand eram in DaAfaceri si cercetam cam ce am putea sa facem ca sa trecem la o alta etapa a organizatiei am dat peste o informatie despre JADE. Mi-am zis ca ar fi interesant dar parea prea greu de realizat asa ca am lasat-o balta.

Peste mai putin de jumatate de an, Adriana, colega mea de board mi-a zis ca a aparut o oportunitate si ar fi interesant sa aflam mai multe despre:a deveni Junior Enterprise.  Au fost provocari mari, etape importante facute cu pasi gigantici si toate astea pentru a creste si a dezvolta o organizatie.

Cand m-am decis sa fac parte din echipa JADE Romania nu prea stiam ce este JADE de fapt, eram motivata sa aflu, sa descopar, sa cunosc oamenii, organizatiile si cultura, pentru ca aveam un sentiment ca this is it, este despre mine si ma defineste. Mi-a luat aproape un an sa inteleg alegerea facuta si o diversitate de emotii ca sa-mi dau seama care anume imi reprezenta atitudinea fata de JADE.

JADE Romania este despre provocare, modelarea unui concept si transmiterea lui, despre credinta si identificare cu el. JADE Romania este despre profesionalism, pasiune si munca, despre construirea unor procese, despre cum sa cresti o organizatie si s-o faci vizibila, despre oameni si nivelul de pregatire de care dau dovada, despre excitement si despre determinare. Inveti mult, gresesti si inveti, castigi si inveti, cunosti si esti mai curios de fiecare data.

Sa ai o echipa care este la fel de motivata ca tine, care e pe aceeasi lungime de unda este minunat. Sa lucrezi cu oameni, care zi de zi iti demonstreaza ca poti mai multe, care te provoaca sa iti testezi limitele si cu care impreuna esti sigura ca vei reusi este de-a dreptul fantastic. Planuri, idei de activitati, probleme si solutii si dorinta puternica de a fi mai buni, de a convinge si altii sa ne urmeze sunt parte din activitatea noastra zilnica.

Asta facem in fiecare zi si de asta azi recunosc-I love JADE!DSC_0381

Author: iblamesun

I live what I'm feeling I feel my heart beating I love, I trust, I run and hide Catch me....

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s